Advertisement

Son Dakika Manavgat Yangın : Son dakika... Manavgat'ta büyük felaket! 4 farklı noktada ... / Özvar, son olarak marmara üniversite rektörlüğü.

Son Dakika Manavgat Yangın : Son dakika... Manavgat'ta büyük felaket! 4 farklı noktada ... / Özvar, son olarak marmara üniversite rektörlüğü.. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Antalya son dakika haberleri : Manavgat oymapınar yolu trafiğe kapanırken, yangın bucakşeyhler mahallesi'nde birçok eve zarar verdi. Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktada orman yangını çıktı. Bakan pakdemirli, rüzgar ve nem oranının yangını büyüttüğünü söyledi.

Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktada orman yangını çıktı. Manavgat, akdeniz bölgesi'nde yer alan antalya ilinin bir ilçesidir. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. İlk yangın haberi kırsal yeniköy mahallesi'nden geldi. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı.

Manavgat Son Dakika Haber - Manavgatlı Çoban ailesine ...
Manavgat Son Dakika Haber - Manavgatlı Çoban ailesine ... from lookaside.fbsbx.com
Manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu. Yangına 15 arazöz ve çok sayıda itfaiye ile müdahale edildi. Yangın söndürme uçağı ve helikopterin yanı sıra orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından alevlere yoğun şekilde müdahale ediliyor. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Bölgede bulunan bir firmanın deposu tamamen yanarken, bölgede bulunan bir safari firmasına ait parkta çok. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yerköprü mevkii'nde bugün saat 1600 sıralarında orman yangını çıktı. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada.

5 ilde daha yangın çıktı.

Antalya'da 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine ulaştı. Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün. Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Yangına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ekiplerinin yanı. Gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı. 2'nci günde bir mahalle daha boşaltıldı! Evrenseki'de başlayan ve kalemler, yeniköy, çolaklı ve yavrudoğan mahallelerine sıçrayan yangın, yerleşim yerlerine de sirayet etti. Alevler hızlıca büyürken kente indi. Yangın söndürme uçağı ve helikopterin yanı sıra orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından alevlere yoğun şekilde müdahale ediliyor. Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktada orman yangını çıktı. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yerköprü mevkii'nde bugün saat 1600 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı.

İşte manavgat yangınında son durum canlı haberler… dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Evrenseki'de başlayan ve kalemler, yeniköy, çolaklı ve yavrudoğan mahallelerine sıçrayan yangın, yerleşim yerlerine de sirayet etti. Antalya'nın manavgat ilçesi yaylaalan mahallesinde başlayan orman yangın, günün ağarmasıyla havadan yapılan son dakika: Gece saat 03:00 sıralarında başlayan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına antalya orman bölge müdürlüğü bünyesindeki 2 uçak, 5 helikopter , 3 dozer, 4 su. 2283 km2 yüzölçümüne sahip olan bu yer, antalya'nın en büyük ikinci ilçesi olarak biliniyor.

SON DAKİKA | Manavgat yangını 15 yıl öncesini hatırlattı ...
SON DAKİKA | Manavgat yangını 15 yıl öncesini hatırlattı ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Son dakika habere göre manavgat'ta orman yangınıantalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. 5 ilde daha yangın çıktı. Antalya'da manavgat'ın side mahallesi civarlarında 4 değişik noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine kadar ilerledi. Manavgat oymapınar yolu trafiğe kapanırken, yangın bucakşeyhler mahallesi'nde birçok eve zarar verdi. Yangın nedeniyle akseki'nin kepezbeleni mahallesi ile manavgat ilçesine bağlı karavca, güzelyalı, saraçlı, çeltikçi ve ulukapı mahalleri'ndeki bazı evler. Antalya son dakika haberleri : Manavgat kaymakamı mustafa yiğit konuya ilişkin yaptığı açıklamada, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor.

Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktada orman yangını çıktı.

Gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Peki, manavgat'ta yangın söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı? 3 kişinin hayatını kaybettiği bölgede evler alevler arasında kaldı ve birçok hayvan telef oldu. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim. Gece saat 03:00 sıralarında başlayan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına antalya orman bölge müdürlüğü bünyesindeki 2 uçak, 5 helikopter , 3 dozer, 4 su. Mithat abakan (dha) 20.10.2019 16:43. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu. Ayrıca yangın ile ilgili tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli antalya'dan yaptığı açıklamada, yaklaşık 13 dakika sonra ilk müdahale yapıldı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yerköprü mevkii'nde bugün saat 1600 sıralarında orman yangını çıktı. Alevler hızlıca büyürken kente indi. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Antalya'da akseki ilçesinde başlayıp rüzgarın etkisiyle yayılarak manavgat ilçesine sıçrayan orman yangınına müdahale ediliyor.

Konuya ilişkin cumhuriyet başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, öğle saatlerinde manavgat'ın farklı noktalarında başlayan orman yangınlarının yerleşim. Özvar, son olarak marmara üniversite rektörlüğü. Mithat abakan (dha) 20.10.2019 16:43. Antalya'da akseki ilçesinde başlayıp rüzgarın etkisiyle yayılarak manavgat ilçesine sıçrayan orman yangınına müdahale ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesi yaylaalan mahallesinde başlayan orman yangın, günün ağarmasıyla havadan yapılan son dakika:

Son Dakika Ankara Atatürk Orman Çiftliği'nde yangın!
Son Dakika Ankara Atatürk Orman Çiftliği'nde yangın! from www.haberankara.com
Yangın nedeniyle akseki'nin kepezbeleni mahallesi ile manavgat ilçesine bağlı karavca, güzelyalı, saraçlı, çeltikçi ve ulukapı mahalleri'ndeki bazı evler. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Antalya'da manavgat'ın side mahallesi civarlarında 4 değişik noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine kadar ilerledi. Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay'dan manavgat'taki yangın ile ilgili son dakika açıklaması geldi. 5 ilde daha yangın çıktı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit konuya ilişkin yaptığı açıklamada, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Antalya'da 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine ulaştı.

2'nci günde bir mahalle daha boşaltıldı!

Yangında yaklaşık 7 hektar ormanlık alanın zarar gördüğü tespit edildi. Gelen son dakika haberine göre, tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli manavgat'taki yangın ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Manavgat'ta makilik alan yangını korkuttu portakal bahçesine sıçrayan yangın büyümeden söndürüldü bahçedeki keçiler vatandaşlar tarafından bağlı oldukları ağaçtan çözülüp uzaklaştırıldı antalya'nın manavgat ilçesinde oymapınar yolu üzeri manavgat şelalesi yakınlarında. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. İşte manavgat yangınında son durum canlı haberler… dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı. Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktada orman yangını çıktı. Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Son dakika habere göre manavgat'ta orman yangınıantalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarında orman yangını çıktı. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit konuya ilişkin yaptığı açıklamada, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor.

Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı son dakika manavgat. İlk yangın haberi kırsal yeniköy mahallesi'nden geldi.

Posting Komentar

0 Komentar